Annette Nordentoft- passioneret billedkunstner

Mit navn er Annette Nordentoft, jeg er bosat i Åbyhøj i Århus, hvor jeg også har mit atelier. Jeg er uddannet højskolelærer og folkeskolelærer. Der foruden har jeg deltaget i kurser ved Århus Kunstakademi, venidig kunstakademi i Göteborg og på Menorca.

Jeg har i over 10 år undervist på højskole i tegning, maleri og kunsthistorie. Ligeledes har jeg undervist indenfor det grafiske felt.

Pressen skrev:

"Annette Nordentofts billeder indfanger øjeblikket. Under hver penselstrøg vibrerer intensiteten".

En idè fødes,- fornemmelsen arbejder for mig . Jeg maler ,- maler over...

Jeg tænker tit på Storm P´s ord: ”Kunst er hjerte og godt håndværk”. Motivet skal have en betydning for mig – hjertet. Men jeg får ikke liv i motivet uden teknik – håndværket.”

Jeg arbejder naturalistisk med mine motiver. Figurerne i mine malerier fortæller historien.  Som beskuere kender vi historien, vi har selv været der. Vi berøres og genkender spændingen, roen eller det der knuger.

Mit atelier:

Jeg nyder roen i mit atelier. Jeg kan efterlade rummet med bevidstheden om, at nu er et maleri færdigt. Men næste dag kan billedet se anderledes ud. Nattens søvn, tiden og lyset kan gøre, at der fortsat skal arbejdes med motivet.

Dette gør, at jeg kan udsætte mødet, være bange for mødet... for èr billedet nu som jeg oplevede det sidst ? Skal "kampen" genoptages... og ifald ja, hvor skal jeg så hen ?

Derfor kan roen i rummet hurtigt blive til larm og uro i kroppen... Sådan er det vist at skabe...

 

 

Se mine malerier:

Det er muligt at se mine malerier på forskellige udstillinger. Kig under Udstillinger og se, hvor jeg har en aktuel udstillig. Har du ikke mulighed for at tage til en af disse, er du velkommen til at besøge mig i mit atelier.

Du kan kigge i mit webgalleri>>

 

Jeg kan kontaktes på: 

Mobil: 22 99 49 22
Send mail til Annette>>